Candidats

slideshow-groupe-hg
slideshow-lukas-hg
slideshow-salim-hg
slideshow-bureau-hg

Kik vagyunk?

Az ACTERIM egy HR megoldásokra, a klasszikus külső munkerő-közvetítésre és különösen a ritka foglalkozásokra specializálódott vállalat. Munkatársaink felkészülten fogadják és irányítják Önt az adott munkához legmegfelelőbb munkavállaló(k) megtalálásában.
Tanácsadóink fele külföldi származású, folyékonyan beszél angolul, németül, arabul, olaszul, románul, magyarul stb...

Munkafelvételünket, mivel ritka foglalkozásokhoz keresünk szakembereket, kiterjesztettük az Európai Unió számos országára is. Az ACTERIM munkavállalóit szigorúan a francia jog hatáskörébe tartozó munkaszerződéssel alkalmazza. Így garantáljuk munkavállalóink számára a francia törvények szerinti munkaviszonyt, partnereink számára pedig a közigazgatási biztonságot.

Erősségeink

Semmi esetben sem bĺzunk meg külföldi cégeket a munkaerőfelvétellel.

Minden munkavállalónkat egy franciaországi felvételi interjù után veszünk fel.

Acterim a francia jogszabályokra alapozott munkaszerződéssel alkalmazza csapatait.

Ĺgy biztosĺtjuk a munkavállaló számára a francia jogszabályok betartását, az ügyfél számára pedig ĺgy garantáljuk az adminisztrációs biztonságot.

KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSAINK

 Cégünknél a következőket biztosítjuk Önöknek :

  • Francia jogszabálynak megfelelő munkaszerződést
  • Franciaországban fizetett adót *
  • A francia bankszámlájára utalt fizetését, mely bankszámla megnyitásában segítünk Önnek.
  • A franciaországi intézményekhez történő szociális hozzájárulások befizetése a francia jogszabálynak megfelelő szociális védelmet biztosít az Ön számára.

A fentiekben leírt megoldásnak köszönhetően munkatársaink könnyen tudnak munkahelyet váltani, partnereink építkezési területeihez alkalmazkodva!

* Az adózás szempontjából nem állandó franciaországi lakosok esetében, hacsak a nemzetközi pénzügyi egyezmények ellenkező előírásokat nem szabnak meg, a munkavállalók a francia forrásból érekző jövedelem után kötelesek adóelőleget fizetni.

KÜLDJE EL JELENTKEZÉSÉT

Amennyiben munkára kíván jelentkezni:

Contact local

Az ACTERIM-hez benyújtott jelentkezés teljesen díjmentes (nincs adminisztrációs díj).
Jelentkezéshez csupán személyi igazolványára, az önéletrajzra, a nevére szóló lakcímigazolóra, három nyelvű anyakönyvi kivonatára, valamint kereseti igazolásra van szüksége.

A felvétel egyetlen feltétele, hogy megfelelő képesítéssel és szakértelemmel rendelkezzen a partnereink által ajánlott munkára.

A felvétel közvetlenül az ACTERIM-en keresztül történik (nincs közvetítő) vagy e-mailen: recrutement@acterim.eu vagy irodáink egyikében személyesen.

KÜLDJE EL JELENTKEZÉSÉT

Az alábbi foglalkozásokban hírdetünk felvételt:

Targoncás-raktáros, hidegburkoló, kamionsofőr, kőműves, nehézgépkezelő, külső hőszigetelő, külső és belső festő, kartonos, asztalos, melegburkoló...

TEKINTSE MEG ÁLLÁSAJÁNLATAINKAT